A legkedvezőbb árú ISO 13485 Belső Auditor Tréning

2023.05.02.

A magyar piacon számtalan 3 napos ISO 13485 belső auditor tréning érhető el, amelyek ára széles skálán mozog. A piackutatásunk alapján megállapítható, hogy a legkedvezőbb árat a SAASCO biztosítja ezen a piacon. A SAASCO átlagos tanfolyami díja 19 %-kal alacsonyabb, mint a következő cég ajánlata. Ha a legmagasabb díjjal hasonlítjuk össze az ajánlatunkat, akkor 39 % az árelőnyünk. Még nagyobb különbséget tapasztalhatunk, ha a piacon egyedülálló magyar tulajdonú mikróvállalkozásoknak szolú legkedvezőbb árunkkal végezzük el az összehasonlítást. Ezen a területen 31 %-kal, illetve a legmagasabb árhoz viszonyítva 48 %-kal alacsonyabb díjakat ajánlunk (a két napos belső auditori képzésekről nem ejtünk szót, mivel ennyi idő alatt a téma megfelelő mélységben nem adható át…).

Felmerülhet a kérdés, hogy miért ilyen alacsonyak az áraink? Erre egyszerű a válasz: a SAASCO megalapítása óta, lehetőségeihez mérten, elkötelezetten támogatja a magyar orvostechnikai eszköz ipart. A társadalmi felelősség vállalási programunk keretében több, mint 10 éve díjmentes hírlevelet adunk ki és évente megrendezzük a szintén díjmentes Lehetőségek és Kihívások című konferenciánkat a piaci szereplők minél szélesebb körének szakmai tájékoztatása érdekében. Ebbe a vonulatba tartozik az ISO 13485 Belső Auditor Tréningük is, mivel azt gondoljuk, hogy ez egy belépő képzés az orvostechnikai eszközökkel foglalkozó gazdasági szereplők számára. Az árunk nem jelent alacsonyabb szakmai színvonalat, sőt a vevői elégedettség felméréseink éppen ellenkezőleg, magas elégedettséget mutatnak ezen a területen. Így az ár / érték arány is magas.

Tehát foglaljuk össze, hogy miért érdemes a SAASCO ISO 13485 Belső Auditor Térninget választani:

  • 19 – 39 % árelőny más 3 napos ISO 13485 belső auditor tréningekhez képest.
  • 31 – 48 % árelőny, ha 10 fő alatti magyar tulajdonú mikróvállalkozás alkalmazottja vagy.
  • Nagy gyakorlati és több éves oktatói tapasztalattal rendelkező előadónk biztosítja a magas szakmai színvonalat. Előadónkkal, Sántics Csabával való vevői elégedettség átlaga 93 % volt, a korábbi képzések részvevőinek a visszajelzései alapján.
  • Gyakorlat orientált képzés, tehát nem csak a követelményeket ismertetjük, hanem konkrét gyakorlati megoldásokat is megosztunk veled, amit azonnal felhasználhatsz a céged minőségirányítási rendszerének kialakításához vagy fejlesztéséhez.
  • A tréning elején megismerheted az orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamatát, így akkor is átlátod az ISO 13485 követelményeinek helyét és szerepét, ha most először találkozol ezzel a témával. Tehát ez a képzés jó belépő az orvostechnikai eszközök világába.

A SAASCOMed szakmai oldala a 
ce-meddev.hu!
Látogasd meg a további részletekért!